By: De Groene Golf | February 27, 2017

Hoe kom je tot een prettige en duurzame samenwerking? Hoe zorg je voor een fijne groepscultuur? Hoe verbind je je meer met je eigen behoeften, de behoeften van anderen en de behoeften van Moeder Aarde?

Het ontwikkelen van een midden speelt hierbij een grote rol. Je ervaart dat er ruimte is waarin je neer kunt leggen wat jou bezighoudt doordat er een groep is die die ruimte liefdevol begrenst. In het midden komen ik, wij, het en de wereld samen.

Tijdens deze workshop laten Caroline Siepman en Heeltsje Graansma, je de kracht van het midden ervaren en begrijpen. Je leert zelf een cultuur van luisteren te creëren, manieren om ‘inner genius’ aan te boren, en verbinding te gebruiken als drijvende kracht in persoonlijk leiderschap.



Datum en tijd: Zaterdag 18 maart 10.00-16.30 uur 

(inloop vanaf 9.30 uur)


Voor meer informatie zie en aanmelden zie: 

https://op-ontdekkingsreis.nl/workshops/


Deze workshop is gratis omdat Caroline en Heeltsje hun kennis en ervaring onvoorwaardelijk willen delen met iedereen die dat wil. 

De lunch is op basis van pot luck, voor (koffie en) thee wordt gezorgd. Aan het eind van de dag kan iedereen die dat wil en kan een vrijwillige bijdrage geven 


Category: Agenda 

Tags: workshop