Ruimteverhuur

De Groene Golf biedt ruimte aan duurzame en lokale initiatieven op kleine en grote schaal. We hebben zaalcapaciteit voor groepen tot 100 personen en een grote tuin die vrij toegankelijk voor degenen die gebruik van onze ruimtes. Voor grootschalige bijeenkomsten/evenementen kan een melding of vergunning aan/van de gemeente Deventer nodig zijn. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de organisator.

In het gebouw zijn 5 toiletten aanwezig waarvan 1 en een invalidentoilet is en een douche. Verder is er in het hele gebouw wifi (deze kan indien gewenst ook uitgeschakeld worden) en zijn er een flip-over en beamer te huur.


Catering

Voor degenen die onze ruimtes gebruiken kunnen wij indien gewenst de catering verzorgen. De door ons geserveerde dranken en voedingswaren zijn zo mogelijk lokaal / regionaal geproduceerd en biologisch. Afhankelijk van het seizoen worden maaltijden deels bereid met oogst uit eigen tuin. Het is ook mogelijk om zelf wat mee te nemen of om zelf wat klaar te maken in onze keuken.  


Parkeren

Wij hebben niet veel parkeerplaatsen beschikbaar, daarom willen we onze bezoekers vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk op de fiets of per openbaar vervoer te komen. Wanneer dit niet mogelijk is kan er geparkeerd worden op het shita-terrein.Verder zijn er twee parkeerplaatsen naast het gebouw.

Fietsen kunnen gestald worden in de fietsenrekken bij de poort aan de Tjoenerstraat of bij de voordeur.


Klik op onderstaande links voor nadere info over de ruimtes:


Cursusruimte

Kleine Zaal

Grote Zaal

Serre

Buitenterrein


Reserveren of meer informatie opvragen over een ruimte kan via dit formulier.